tiistai 14. tammikuuta 2014

viikonloppu ja ekat työpäivät

Harjoittelumme ja elämämme täällä on lähtenyt käyntiin tosi hyvin. Opiskelijat ja muut työntekijät hotellilla ovat kaikki todella mukavia meille. Välillä olo on kuin prinsessalla. :)

Viikonloppuna käytiin meidän ohjaajan kanssa kiertelemässä ja katsomassa Stettinin nähtävyyksiä ja sen semmoista. Stettin on kyllä todella mielenkiintoinen paikka ja täällä on paljon kauniita rakennuksia. 
Tässä onkin sitten vähän kuvia joistan kirkoista, linnasta ja muista sellaisista..


'

samaisena päivänä sit käytiin ohjaajan kans ihanassa kalaravintolassa, jossa oli kyllä niin hyvää ruokaa että nam.Ohjaaja näytti meille myös tosi hienon kahvilan, joka löytyi erään kerrostalon ylimmästä kerroksesta. Siellä käytiin myös sitten toisen kerran kahdestaan pimeän tultua, kaupungin valot näytti niin hienoilta sieltä.. Kuvia vähän sieltäkin. :) :
Lauantaina käytiin sitten meidän ohjaajan ja kahden opiskelijan kanssa jossain museossa. Se oli kyllä tosi mielenkiintoinen museo. Sen jälkeen lähdettiin keskenään opiskelijoiden kanssa johonkin puistoon, missä oli kaksi jotain historiallista patsasrykelmää.. :D Sen jälkeen käytiin vielä shoppailemassa. Mukava lauantai-päivä. :)

Joo elikkäs maanantaina meillä sitte alko työharjottelu. Vähän kyllä jänskätti että mitä me oikeen tehään ja ymmäretäänkö me ymss. :D mut hyvin se sitte meni! Saatiin keltaiset (rumat :D) työpaidat päälle. Ollaan nyt ma-ke tuolla keittiöllä ja sit välillä ollaan tuossa receptionissa. Meillä oli aika lyhyt työpäivä. Me vaan jtn tiskattiin ja kuivattiin astioita ja katettiin pöytiä ja vaihdettiin liinoja yms. :D Ja sit yhet toosi ihanat opiskelija tytöt "opetti" meille puolaa ja meki vähä opetettiin niille suomen kieltä :P huvittavaa se oli kieltämättä.

Miks suomessa ei oo herrasmiehiä??? :OO Täällä pojat heti tulee avaamaan ovet ja on niin kilttejää :) ja kaikki opiskelijat on iha mielissää täällä ku me ollaan suomalaisia! Mut pitää nauttia tästä erikoiskohtelusta :D Noh, myönnettäköön, kyllä suomessaki on herrasmiehiä! :) 

Tässä on siis vielä kuva meidän ihanista työpaidoista <: 


Tänäänkin oltiin keittiöllä. Siellä ei ollu ketään muita opiskelijoita ku me :( Mut tehtiin aikalailla samoja juttuja ku maanantaina paitsi että saatiin kokeilla myös kassan käyttöö. :D

Käytiin tänään töiden jälkeen semmosessa hienostelu intialaisravintolassa. Ja siellä oli niin hyvää ruokaa!! :) Ja palvelu oli erinomaista! :D Ei siitä sen enempää.. :D 


Love

Jenni ja Inka1 kommentti:

  1. Juu u. Hienot työpaidat hhhaahaa. Juu koittakaaha laittaa niitä kuvii ja tekemisiänne tännee!

    VastaaPoista