maanantai 3. helmikuuta 2014

Hyvästi Puola

Noniin, nyt on viimeisetkin työpäivät Puolassa takana. Koko työharjoittelun ajan olemme oppineet paljon Stettinistä ja puolalaisista yrityksistä. Viimeisen työpäivän vietimme matkatoimistossa Adamin työtä seuraillessa ja papereita täytellessä.

Viikonloppuumme kuului kiertely ympäri Stettiniä, kauppakeskus Kaskadassa pyöriminen ja tottakai piti vielä viimesen kerran käydä siellä tornissa kahvilla. :) Tosin kahvi sattui tällä kertaa tulemaan kylmänä, jäiden ja jäätelön kera...:D
Mutta mikäs siellä oli istuskellessa, lämpötilakin oli noussut taas plussan puolelle ja päivä oli ihanan aurinkoinen. :)


Niin, ja maistettiin ekaa kertaa elläissämme sushia.. ;)Yhyy, koittipa nyt seki hetki että lähetään kotimatkalle. Aika on menny sanoinkuvaamattoman nopeasti ja reissu on ollu ikimuistoinen! <3 Jokainen päivä ollaan saatu nähdä ja oppia jotakin uutta! 

Tämä päivä on siis mennyt hyvästellessä iiiiiihania ihmisiä, jotka meistä täällä on huolta pitäny! Tuntuu niin tyhmältä hyvästellä ketään, kokoajan tuntuu siltä et kyllähän me vielä huomenna nähdään, vaan ei, kun se on tänä yönä lähettävä kohti Berliiniä ja sitä kautta Suomeen! Tulee kyllä ikävä tätä paikkaa ja varsinkin näitä ihmisiä. <3

Ollaan me muutaki kyllä ehditty, kun pelkästään hyvästellä ja nyyhkytellä.. Oltiin hakemassa pyykkihuoneesta pyykkejä ja se pyykkihuone siis sijaitsee tuolla ylhäällä koulukerroksessa.. Jätettiin avain siihen oveen kiinni ja mentiin hakemaan niitä pyykkejä, kunnes kuulu oven pamahus, ovi meni lukkoon ja joku lähti juoksemaan karkuun... :D Vähän siinä vauhkoonnuttiin ja kurkittiin ikkunoista ja ränkytettiin sitä ovenkahvaa ja mietittiin mitä tehtäs. No onneks kuitenki ilkeilijä palas takas aukasemaan oven, mut ei kyllä keretty nähä kuka se oli, kun se taas juoksi viivana karkuun.. :D Mutta semmosta, ainaki pietään avain visusti käessä jos vielä kerkee tulla asiaa tuonne pyykkihuoneen puolelle.. 

No mutta kuitenkin. Tänään oltiin toisen harjoittelijaryhmän kanssa vain hengailemassa tuolla ravintelin puolella. Ja sitten piti jättää hyvästit näille ihanille ihmisille, ja meidän ihanalle keittiöpomolle Anyalle ..


Meidän ihanaakin ihanempi keittiö-ohjaaja Anya!


Isakin kävi vielä hyvästelykäynnillä meidän luona.. :)Ja nyt, viimeiset pakkailut ja sitten vielä pitäs yrittää nukkua ennen lähtöä. Taksi tulee meitä hakemaan puol neljän aikaan yöllä. Ja vahvasti vaikuttaa siltä, että uni ei tänäiltana tee tuloaan jännityksen seurauksena..


Mahti mahtava kokemus kaiken kaikkiaan! Voiskait tänne tulla toistekin. ;)

Haikein terveisin, Inka ja Jenni1 kommentti:

  1. Täällä teitå kovasti jo ootetaan ♥ tervetuloa kotiin ♥♥♥

    VastaaPoista